Новорічні сувеніри Сувеніри

Новорічні сувеніри Сувеніри

Ціна (грн)

-
22 товари
1
Іграшка на ялинку IHIA6
23 UAH 1
UAH 23.00
23 грн
2
Іграшка на ялинку IHIA8
23 UAH 1
UAH 23.00
23 грн
3
Іграшка на ялинку IHIA9
23 UAH 1
UAH 23.00
23 грн
4
Іграшка на ялинку IZS
30 UAH 1
UAH 30.00
30 грн
5
Іграшка на ялинку IHIA7
30 UAH 1
UAH 30.00
30 грн
6
Іграшка на ялинку IHIA3
50 UAH 1
UAH 50.00
50 грн
7
Іграшка на ялинку IHIA2
75 UAH 1
UAH 75.00
75 грн
8
Ялинка Декоративна IAD3
140 UAH 1
UAH 140.00
140 грн
9
Іграшка на ялинку IHIA10
1
UAH 23.00
Товар недоступний
10
Іграшка на ялинку IHIA4
1
UAH 40.00
Товар недоступний
11
Мішечок Подарунковий MP2
1
UAH 45.00
Товар недоступний
12
Мішечок Подарунковий MP1
1
UAH 45.00
Товар недоступний

Новорічні сувеніри - передчуття свята

Захоплюючий процес придбання новорічних подарунків краще не залишати на останній момент. Однак час очікування свята і підготовки до нього, найчастіше, за емоціями не менше яскравий і хвилюючий, ніж новорічна ніч. Процес вибору подарунка кожній близькій та рідній людині - це індивідуальна історія. Неодмінно хочеться разом з подарунком передати людині своє ставлення до неї, теплі почуття і добрі побажання. Саме тому, перш ніж купити новорічні сувеніри, їх починають вибирати заздалегідь, враховуючи пристрасті і смаки приймаючої сторони, придивляючись і прицінюючись в магазинах, на ярмарках-виставках або інтернет-сайтах, таких, як «постачальник казки» - магазин Leosouvenir.

Зустрічають за одягом

В першу чергу, всі звертають увагу на сам подарунок і намагаються, щоб він був бажаним і необхідним. Але відчуття чарівництва і казки може зруйнувати така «дрібниця», як упаковка. Різдвяні та новорічні свята відрізняються від інших урочистостей - наприклад, від дня народження з одним іменинником - тим, що в ці зимові дні хочеться привітати якщо не весь світ, то істотну його частина. Тому наше завдання полягає ще і в тому, щоб придбати сувеніри новорічні недорого. Однак заощадити на упаковці - невдала ідея. Згадайте, як завмирає серце від передчуття дива, коли знаходиш під ялинкою подарунок і починаєш розгортати шелестку і блискучу обгортку. Яскрава, тематична, неординарна презентація вашого подарунка сама по собі здатна забезпечити посмішку і подяку одержувача.

Варіанти упаковки новорічних подарунків

Фантазія може підказати вам найсміливіші і несподівані варіанти, а ми зупинимося на найпоширеніших.

  • Безпрограшний варіант - упаковка у вигляді мішечка. Сам по собі він вже є символом новорічних і різдвяних днів. Тому, вибравши його, ви забезпечите всім своїм близьким людям відповідний настрій. Мішечок може бути виготовлений з тканини або паперу, найчастіше червоний, зі сніжинками, ялинками і оленями. Досить покласти всередину цукерки і ароматні мандарини. Такий сувенір новорічний - завжди очікуваний і традиційний, але від цього не менш бажаний і для дітвори, і для дорослих. При цьому в подібні мішки (відповідного розміру) можна упакувати практично будь-який подарунок, аж до побутової техніки.
  • Також універсальним є пакет з цупкого паперу з мотузковими ручками. Асортимент таких пакувальних засобів в магазині Leosouvenir надзвичайно великий - і за розмірами, і за зовнішнім виглядом. Сучасний друк дозволяє отримати різні види принтів на пакетах, від ялинкових кульок і напису «З Новим роком!» до варіантів пакета, що практично є листівкою з яскравим сюжетом і привітаннями.
  • Як варіант пакувальних засобів, можна розглядати всілякі кошики і сумочки. Зокрема, для любителів рукодільного стилю підійдуть варіанти з фетру у вигляді кумедних яскравих тварин.
  • І, нарешті, ви можете просто обгорнути подарунок-сувенір красивим пакувальним папером. Тоді зверніть увагу на прикраси, які можна прикріпити зверху, щоб підкреслити дух свята. Ці невеликі прикраси можуть бути зроблені з дерева, пластика або фетра. Продаються такі фігурки найчастіше наборами, по шість штук, що дуже зручно і вигідно. Купивши один такий набір, ви зможете прикрасити відразу кілька подарунків. Ми пропонуємо вашій увазі традиційну символіку Нового року і Різдва - янголят, ялинки, свічки, сніжинки, дзвіночки і ведмежат - все, що асоціюється із зимовими святами і казковим настроєм.

Магазин Вже-Вже дозволить вам передбачити всі дрібниці і нюанси, від яких залежить святковий настрій. Невисока ціна, широкий асортимент, кращий товар від постачальників і можливість швидко отримати навіть найбільше замовлення - ось що ми пропонуємо нашим клієнтам.

100% Безпечна оплата
Можлива оплата зворотнім платежем
Швидка доставка
Відправляємо кур'єрськими службами
Повернення та обмін
Безпроблемний обмін та повернення