Сережки Жінкам

Сережки Жінкам

Ціна (грн)

-
5 товарів
1
Сережки Дерев'яні SD5
1
UAH 20.00
Товар недоступний
2
Сережки Квітка SK4
1
UAH 30.00
Товар недоступний
3
Сережки Сонях SS2
1
UAH 30.00
Товар недоступний
4
Сережки Мак SM3
1
UAH 40.00
Товар недоступний
5
Сережки Венеціанське скло SV1
1
UAH 60.00
Товар недоступний

ЧОМУ ЖІНКИ НОСЯТЬ ПРИКРАСИ?

З давніх пір представниці усіх національностей прикрашали себе ювелірними виробами. На території кожної країни археологи знаходили та продовжують знаходити чимало прикрас.

Сучасні жінки теж із задоволенням носять всілякі аксесуари. Однак зараз вони виконують виключно декоративну функцію і покликані прикрасити та доповнити наряд, а ось у стародавні часи ювелірним виробам надавалося набагато більше значення.

Кожна прикраса була оберегом, який носили для захисту від недобрих сил. Крім того, вироби, розташовані на певних частинах тіла, сприяли гармонійному розподілу енергії. Яку ж функцію виконує кожна прикраса?

Нагрудні прикраси

Існує чимало аксесуарів, які жінки носять на шиї та грудях. Сюди відносяться намиста, кольє, ланцюжки, кулони та підвіски. Вони розташовуються в одній з найбільш важливих енергетичних зон людського організму – в області горла, серця та сонячного сплетіння.

Споконвіку жінки прикрашали цю зону. Завдяки цьому вони зберігали енергію, яка допомагала розвити жіночність, співчуття, творчі здібності.

Браслети

За своєю природою жінка є берегинею сімейного вогнища. Вона служить своїй родині та постійно віддає свою енергію, любов і турботу чоловікові й дітям. Таким чином усе життя жінки підпорядковано служінню близьким. В результаті вона втрачає багато енергії. Це виражається у втоми, яку відчуває жінка в кінці дня.

Енергія виходить з жіночого тіла через руки та зап'ястя. Наші мудрі предки знали, як запобігти її втраті. З цією метою були придумані браслети. Одягаючи на зап'ястя прикраси, жінка захищала себе від перевитрати енергії.

Сережки

Для того щоб захистити енергетичні центри, розташовані у верхній частині тіла, жінки носили сережки. Вважалося, що чим гарніше вони виглядають, тим краще виконують свою захисну функцію. Тому раніше жінки віддавали перевагу довгим, масивним сережкам.

Кільця

Одягнуті на пальці кільця допомагають гармонізувати енергетичні потоки в організмі. В давнину багато жінок мали свої перстні-талісмани, заряджені позитивною енергією. Особливу популярність мали кільця з дорогоцінним камінням. Кожен камінь має свою енергетику, тому впливає на людину, яка його носить. Чимало сучасних жінок підбирають для себе прикраси, враховуючи властивості дорогоцінних каменів.

Прикраси для волосся

В усі часи волосся вважалося певним каналом зв'язку з вищими силами. Жінки берегли свої волосся, і в багатьох традиціях було заведено ховати його під головними уборами або декорувати різними аксесуарами.

Прикраси для волосся – шпильки, стрічки, обручі, діадеми жінки носили для захисту своєї цноти, а також для розвитку розуму і збагнення божественної мудрості.

Патріотичні прикраси

Представники кожної нації в усі часи прагнули висловити любов до своєї країни. Сучасні дизайнери придумують різноманітні українські прикраси в патріотичному стилі, які користуються великою популярністю. Сережки, кільця, браслети, брошки з елементами державної символіки чудово підкреслюють національну приналежність людини.

Де купити прикраси в українському стилі?

Останнім часом в моду увійшли прикраси в етнічному стилі. Багато людей починають цікавитися культурою та традиціями наших предків, тому з задоволенням носять національний одяг і прикраси. Дизайнери пропонують величезний вибір українських аксесуарів. У нашому інтернет-магазині ви зможете підібрати для себе оригінальні патріотичні прикраси на кожен день.

100% Безпечна оплата
Можлива оплата зворотнім платежем
Швидка доставка
Відправляємо кур'єрськими службами
Повернення та обмін
Безпроблемний обмін та повернення